top of page
Writer's pictureInin Nini

Svētku maltīte

Izbāz mēli, pieej pie spoguļa. Aplaizi lūpas, nobrauc ar mēles galu gar zobiem. Uzliec uz mēlesgala piparkūku, apelsīnu, krustnagliņu, savas mīļotās pirkstus vai klitoru. Pēc kā garšo? Vai tev garšo?

Svētki iet caur vēderu. Bet pirms tie tiek vēderā, tie pieskaras lūpām, mēlei, rīklei. Kairina garšas kārpiņas, smaržo tuvu degunam, uzjundī, uzbudina, iekārdina, liek ņemt un paņemt. Svētki lielā mērā ir orāls, vizuāls, smaržu, garšu, mirkļu baudījums. Tieši tas pats, kas iedvesmojoša mīlēšanās.

Mēs nekautrējamies publiski ēst, stenēt, izsaukties, priecāties par ēdiena skaistumu un garšu niansēm. Taču mēs paliekam tramīgi, ja kāds saka – zini, laizīt, izgaršot savu mīļoto arī ir svētki, tikai tā ir svinēšana, ko nespēj notušēt vai apmānīt nekas cits – nedz ārēji iedegtas svecītes, nedz lampiņas, nedz pīrāgi, nedz formāli pasniegtas dāvanas. Vai nu ir pa īstam, vai nav.

Orālais sekss ir svētki, kuros tu patiešām DOD un SAŅEM, ļoti nepastarpināti, ļoti tieši, bez iespējas “izšļūkt cauri” un apmānīt. Jo tu pieskaries vietās, kuras neapmānīsi, kurām nepaslīdēs garām paviršība, neieinteresētība. Orālais sekss pieprasa intimitāti un mīlestību, kādu neprasa pat iekšā – ārā sekss.

Turklāt tas pieprasa tevi dziļākajos, neapmānāmajos sajūtu bezdibeņos sajust, vai otrs garšo. Vai viņa ķermeņa dzīvības sulas, smaržas – paduses, lūpas, cirkšņi, tevī liek skanēt mūzikai. Sākot jau no dziļa skūpsta un mēļu savīšanās līdz pat brīdim, kad viens ir apstājies, guļ vai sēž tavā priekšā pilnīgā mierā un tu viņu burtiskā nozīmē izgaršo.

Kad dāvanu papīri būs atplēsti, kad sveces eglītē izmirdzēs, kad mājās iestāsies klusums un jūs būsiet divi vien. Uzrīkojiet patiesos svētkus ar īsto dziļumu. Ieraugiet viens otra mirdzumu ar acīm, ieklausieties, cik skaisti skan otra vaidi, apsēdieties viens otram pretī, izsmaržojiet un izgaršojiet.

Lai īstie svētki sākas brīdī, kad pasaule norimst, dāvanu kastēm vairs nav nozīmes, ēdiena šķīvji ir tukši un sveces izdziest.

Lai labi, mīļi, dziļi garšo.

P.S. Starp citu, ēdienam ir nepastarpināta ietekme arī uz uzbudinājumu. Iespējams, tavs svētku galds arī var būt priekšspēle. Ja vien galdā liksi bietes, godži ogas, melno šokolādi, arbūzus, olas, čili, austeres, ķirbju sēklas, lasi, baziliku, auzu pārslas, avokado, riekstu sviestu, lakricu, sparģeļus, banānus, vaniļu, seleriju un mandeles. Tie ir ēdieni – afrodiziaki. Bet par tiem kādā no nākamajām reizēm. Kad runāsim par seksu neparastās vietās – piemēram, uz virtuves galda.

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page